Reinigingskam voor de huid bij het inhoudelijke onderzoek

Een persoonlijke test voor een stralende huidskleur is praktisch helemaal niets zo noodzakelijk als het gezicht zuiverend. Een elektrische gezichtsborstel creëert onze praktijk van reinigingsenergie. Maar 300 cycli per seconde zijn eigenlijk eigenlijk “10 x betrouwbaarder” in vergelijking met uitstekende oldtimer-klussen? Onze uitgever heeft het geprobeerd.

Zelf-experiment: kam voor het reinigen van de huid in de test.

Mijn favoriet zou onmiddellijk een huidborstel kopen. Tenslotte beschikt deze over uitstekende beoordelingen op het net, is deze net zo goed als u een handleiding kunt bestuderen.

Ik impliceer, uitzending, verwarmingssysteem, haarkleren droger, Streckeisen, kreukelijzer, elektrisch scheerapparaat en elektrische tandenborstel creëren in onze wasruimte genoeg rotzooi bezitten. Evenals ik daarom niet bereid ben om zo ongeveer alles te lezen, behalve belastingaangiften zoals gidsen.

Daarom beloofde ik echt dat ik in onze douche – gloednieuwe elektrische apparaten eigenlijk. Maar mijn gloednieuwe structuur heeft elk klein ding veranderd …

“10 x extra efficiënt dan handmatige reiniging” – de belofte van de gezichtsreinigende kam.

Ik heb een delicate, nogal vette huid die zowel poriën als onzuiverheden neigt. Gelukkig bevond ik me, maar ook een geweldige structuur voor mij die me nog steeds een soepele en natuurlijk natuurlijke teint biedt, maar vergeef me helaas zeker geen enkele volledig droge huidlaagcellen. Routine peeling is bijgevolg vereist.

Ik dacht daar waarom niet het waardevolle samen met verrukking combineert. Omdat een elektrisch gezicht kam om de huidlaag op te ruimen zeker niet alleen “10 x betrouwbaar” maar “precies zo zorgvuldig als met de hand”, maar vanwege een “peeling resultaat” meer dode huidlaag cellen.

Daarnaast zorgen huidborstels ervoor dat ik meer uit mijn schoonheidsuitgaven terugkoppel. Na een volledige reiniging van het gezicht, zijn de huidverzorgingsproducten zoals lotions en crèmes veel beter?

En ook: Oprah spreekt daar heel veel jaren over.

Philips-visum compleet innovatief: precies wat kan de testtool?

 

Tijdens de test kies ik de nieuwe elektrische gezichtskam van Philips. De VisaPure vorderde (tot 280 francs) is eigenlijk Pastelroze evenals met een paar verschillende intensiteitsgraden voor een kwetsbare huid. Onderzoeken. Het is een huidkam die gemakkelijk te klaren is. Was alleen de kamkop onder water. Inspecteren.

Ik ben eigenlijk extra opgetogen over de twee toegevoegde accessoires voor massagetherapie voor zowel de huid als de ogen. “Een emotie als 750 vingertoppen per minuut”.

(Evenzo moeten ook echt goede eindresultaten aanwezig zijn, bijvoorbeeld de gezichtsborstels door Clarisonic, Clinique, Forea of ​​Olaz.).

Hoe borstelt de power skin?

Kortom, een elektriciteitskam is eigenlijk niet anders dan een elektrische tandenborstel, mogelijk een beetje bazig. Waar en hoelang ik circuleren rond de kam moet toestaan ​​omdat ze met een korte afschrikkingsaanwijzing spreekt. Dit maakt iets nat van de kam, is eigenlijk het normale schoonmaakartikel daarop en daarna zul je zeker door de huid bladeren. Begin met de beste wang tot aan de kin (cyclus 20 paar seconden), vervolgens de linkerwang (cirkel ook 20 seconden), laatste is zowel de neus als de tempel (elk 10 seconden). Mensen die net als opruimen op dezelfde manier het decolleté verbinden.

Uiteindelijk wordt de borstel snel gewassen. Eindigen.

De allereerste keer samen met de gezichtsreinigingsborstel.

Ik was eigenlijk op de een of andere manier mooier gevisualiseerd. Als een kat schudde ik me terwijl ik mijn huid ‘s avonds laat en voor de allereerste keer’ uitgeput ‘reinigde, samen met de elektrische huidborstel. De techniek is eenvoudig en ook kort, maar bovendien schokkend nat en ietwat krassend.

De volgende ochtend neem ik daarom de kam in de douche en nu voelt het echt beter. Ik ervaar identiek tot veel veel scherper sinds de kammassage mijn gezichtsspieren therapieen.

Na een volledige week.

Yikes, mijn huid begint de mondholte te verliezen. (Bye, bye Structure!) Ik ben eigenlijk nu nog meer droge locaties. Specifiek op de kin. De huid is echter zeker niet puur: ik heb ook het gevoel dat mijn huidskleur is weggeëbd.

Ik google en zal bevestigen: een tere huid moet eerst bij het apparaat komen. Slechts een paar kansen per week, ik zou de kam moeten gebruiken. Evenals mijn gloednieuwe onzuiverheden zijn eigenlijk gewoon het resultaat van complicaties die tot nu toe zelf hebben beïnvloed resultaten van mijn een veel minder diepe reiniging. Dat is alles vandaag uiteindelijk op en neer naar de poriën binnenin. Ik bezit dus alleen je paarden, op dat moment zal het zeker snel echt beter, veel beter …

Na 6 volledige weken.

Wanneer ik op de dag in de stortbui ben, heb ik het gebruik van mijn penseel verminderd. En ook Ja, het zou in mijn huid moeten kijken! Mijn huidlaag is nu echt comfortabel geworden voor de krachtreinigingsprocedure en ik zorg er momenteel voor dat mijn huidlaag na het wassen constant effectief bevochtigd wordt en dat ik ook een serum toedien. Verontreinigingen zijn net zo effectief verdwenen (tenzij je hormonaal werd gemaakt), mijn poriën zijn nu in orde en ook huidschilfers kunnen mijn make-up niet vernietigen. Maar het meest effectieve deel: mijn huid is eigenlijk een baby zachte kont.

Start natuurlijke honing, echt voelen!

Een krachtige huidkam corrigeert voor jou …

… Als u van goede vrienden houdt, heeft u een fijnere, frissere en veel jongere huidskleur.

Als crèmes en producten veel beter door je huid moeten worden opgenomen.

Als je een liefhebber bent van elektrische gadgets.

Een elektriciteitskam is eigenlijk niet voor jou, meer …

Als uw huidlaag eigenlijk heel delicaat en ook enigszins droog is.

… de feel-good impact is wat je ook doet. De reinigingsoperatie is zeker niet zo aangename ervaring in het onderzoek, alsof je de confrontatie met de handpalmen schoonmaakt.

Als je wilt opslaan. Het reinigen van een elektrische gezichtsborstel is eigenlijk behoorlijk duur. De opzetborstel voor ongeveer 18 frank moet ongeveer om de 3 maanden worden uitgeschakeld.